sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Pitsinnypläys harjoittelua

Muutama vuosi sitten kiinnostuin pitsinnypläämisestä. Ajattelin ensin mennä kurssille, mutta löysinkin internetistä todella helpot ohjeet. Nypläsin silloin pienen harjoituksen ja se oli todella koukuttavaa. Alkuun se kylläkin vaati minulta täyttä rauhaa ja keskittymistä. Edes radio ei saanut olla päällä. Kun nyplääminen alkoi sujumaan, niin pystyin jo samalla laulamaan. :)
Jostain syystä nyplääminen sitten jäi ja monesti suunnittelin, että kaivan taas nypläystyynyn esille ja alan harjoittelemaan. Tämän viikon alussa päätin, että tulevana viikonloppuna keskityn lähes kokonaan nypläämiseen ja onnistuin siinä aika hyvin. Välillä tosin erehdyin siivoamaan ja pesemään pyykkiä. ;)

Nämä helpot pitsinnypäys ohjeet löytyy siis täältä! http://www.raumalace.fi/

Tässä nyplääminen on vielä alussa, mutta parin vuoden takaiset opit oli vielä aika hyvin muistissa. Nypläystyyny on aika liukas, joten oli hyvä pitää nypylöiden alla pyyhettä.


Tässä lähikuvaa harjoituksesta. Homma on hyvin hallussa ja nypylät järjestyksessä. ;)

Siinä se nyt koreilee! Valmis harjoitus! Ei se täydellinen ole, mutta itse olen tyytyväinen ja innostus säilyi edelleen. :)Sain samalla idean! Tämähän on loistava kirjanmerkki. Näitä täytyy tehdä ehdottomasti lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti