torstai 20. marraskuuta 2014

Sukat kahdella puikolla

Halusin pientä vaihtelua villasukkien neulomiseen ja päätin kokeilla neuloa ne kahdella puikolla. Löysin perusohjeen Alice Curtisin Sukat kahdella puikolla / Uusi helppo tekniikka - kirjasta
Nämä eivät taida jäädä viimeiseksi sukkaparikseni kahdella puikolla, vaan suunnitelmissani on tehdä jotain oman tyylistä juttua, kun perusidea on selvillä. ;)

 
 Unohdin ottaa mukaani nuppineuloja joten tein täällä lomapaikassa etsintöjä ja löysin pieniä nauloja joiden avulla sain pingotettua sukat, jotta näkee miltä ne näyttävät ennen saumojen ompelua.

Sukat olen neulonut Sock 4-langalla.6 kommenttia:

 1. Upeat värit!! :) ja kiva nähdä miltä noi sukat näyttääkää ennen ku toi sauma on ommeltu. Oliks vaikee tehdä kantapää tolla tekniikalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos rehellisiä ollaan, niin kolmas kerta toden sanoi kantapään kohdalla! :D Jotekin tuntui, että kirjan ohjeet ei olleet ihan selkeät tai sitten en vain ymmärtänyt, ;) mutta loppupelissä sukka on ihan helppo tehdä! Eli kannatti taistella!

   Poista
 2. IHANAN KELTAISET!!! Niin tykkään! =)

  VastaaPoista
 3. Katoin ensin, että mitkä nuo jättiläislapaset oikein noiden sukkien alla on, ennen kun luin tekstin ja tajusin :D Tosi pirtsakat sukat :)

  VastaaPoista
 4. Heh! Ja kiitos! Noista väreistä oli ihan kiva neuloa tässä syksyn harmaudessa. :)

  VastaaPoista