lauantai 17. tammikuuta 2015

LED-valolliset neulepuikot

Joskus sain tietooni, että on olemassa neulepuikkoja joissa on led-valo! Niitä aloin välittömästi himoitsemaan. Ajoittain olen yrittänyt metsästää niitä, mutta en ole mistään löytänyt. Kerran eräs käsityökauppa lupasi lähettää ne minulle, mutta sitten kun laitoin sähköpostia ja kyselin puikkojen tilanteesta, niin eipä heillä sitten ollutkaan niitä!
Muutama viiko sitten päädyin Karnaluksin nettisivuille ja sieltä bongasin kyseiset puikot.

Samana päivänä kun puikot tuli, niin oli aivan pakko neuloa pieni koetilkku ja testata puikkoja. Samaan aikaan kun istuin olohuoneessa pimeässä ja neuloin, niin tyttäreni tuli kotiin ja huusi ovelta: MIKSI TÄÄLLÄ ON PIMEÄÄ?? Johon minä huusin, että SIKSI KUN ÄITI NEULOOOO!!! :D

Tämän pienen testauksen jälkeen uskon, että puikot ovat ihan toimivat. 

 Puikkojen päässä on paikka paristoille. Molempiin puikkoihin tulee kolme LR41 nappiparistoa.

Ja edullisesti kun sai, niin tilasin myös nämä siniset ja keltaiset puikot. Lisäksi tilasin yhden paketin paristoja. :)
Toimitus oli mielestäni nopea. Lasku piti maksaa etukäteen ja siitä viikko, niin puikot oli minulla. Kun paketti tilataan suomeen, niin siihen tuli 10 euron toimitusmaksu ja siltikin koko yhteissumma oli vain reilu 18 euroa, joten ei pahan hintaiset puikot.
Ja kun jossain vaiheessa pääsen puikkojen kanssa tositoimiin, niin sittehän sen näkee miten ne todella toimii!6 kommenttia:

 1. Enpä oo moisia ennen nähnyt! :) Ens viikolla oon tekemässä tilausta Karnaluksista. Keksisinköhän tollasille mitään tarvetta? :D

  VastaaPoista
 2. No hyvin olen kyllä tähän asti ilmankin pärjännyt, mutta olihan nämä saatava, kun ei ollut hinnalla pilattu. ;)
  Ehkä muutama vuosi sitten olisi ollut näillä käyttöä. Olimme muuttaneet uuteen kotiin ja eikä meillä ollut olohuoneessa kunnon valaistusta. Eräänkin illan istuin sohvalla otsalamppu otsalla ja neuloin. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä. Tilaus Karnaluksiin lähti just :D

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi miten hauska idea ja jos vielä toimiva, niin jee. Nuohan käyvät todella hyvin esim. automatkalla neulomiseen. Kaikkee ne keksii. Täytyy heti katsella, jos itekin innostuis!

  VastaaPoista
 5. Automatkalla voi myös olla hyvät. Minulla kun on autossakin usein tapana neuloa ja pimeällä ei viitsisi pitää autossa valoja. Tarvii vain toivoa, että ovat jatkossa oikeasti toimivat. :)

  VastaaPoista