lauantai 25. huhtikuuta 2015

Villapeitto kissoille

Edellisen torkkupeiton jäljiltä minulle jäi vielä lankoja sen verran, että päätin tehdä meidän kissoille oman peiton. Ja olenhan nyt hurahtanut täysin näihin peittoihin ja Sohvi-Shaalilankaan! Torkkupeittoa virkatessani huomasin että he lähes omivat sen itselleen!


Ideani lähti tästä tilanteesta! Aina iltapalan jälkeen meidän kissamme menevät nukkumaan sänkymme jalkopäätyyn. Joka aamu saan teippiharjalla vedellä kissankarvat pois! Rakastan kissojamme, mutta toisinaan vihaan niiden jättämiä karvoja! Varsinkin nyt keväällä niitä taas lähtee riesaksi asti!


Päätin tehdä pitkän ja kapean peiton. Olin virkannut sitä vasta 20 cm kun se kelpasi jo nukkumapaikaksi. :) Peitolla on korkeutta 50cm ja pituutta 170cm.
 Lankana Shaali- ja käsityölanka nro 630 ja 631.
Virkkuukoukku nro 5,50mm.

 Sain peiton valmiiksi eilen illalla. Asettelin sen valmiiksi kissoja varten ja jäin odottamaan vieläkö se kelpaa heille.

Ja kyllä se näytti kelpaavan kun normaaliin tapaan tulivat sänkyyn. Molemmat omille paikoilleen. :)

Eli nyt kun kissa hyväksyivät tämän, niin ehkä minun ei nyt tarvitse joka aamu vetää teippiharjalla päiväpeittoa. ;) 

 Tässä on kuva JÄMSÄN HUOPATEHTAAN Sohvi-langan värikartasta. Täältä olen lankani tilannut ja palvelu ollut eritäin ihanaa ja toimitus nopeaa! Suosittelen!!!!


Värejä löytyy näin mukava valikoima!

Kissapeiton myötä sain jo tilauksen uudelle peitolle!


3 kommenttia:

 1. ihana!
  ja kerrankin kissoille kelpaa jokin, mikä on ihan vaan niitä varten olemassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti nyt ei joka aamu tarvi ensimmäisenä tarttua siihen teippiharjaan! :D Voin vain rullata peiton pois ja rullata sen takaisin sängyn päälle. :)

   Poista
 2. TODELLA kaunis peitto :)

  VastaaPoista