perjantai 10. heinäkuuta 2015

Yllätyslahja ystävälle

Tämä postaus on odottanut vajaat kaksi viikkoa, koska olen odottanut milloin ystäväni käy postissa hakemassa pakettinsa. :)
Ystävänpäivää vietetään kerran vuodessa 14. helmikuuta. Minulla ei ole ollut tapana sitä juhlia sen kummemmin. Muutaman tekstiviestin saatan lähettää. Mielestäni tuo kyseinen päivä on jokseenkin kaupallista hömpötystä.
Minä ajattelin tällä kertaa muistaa ystävääni ilman sitä helmikuista ystävänpäivää. Silloin, kun ystäväni sitä vähiten osaa odottaa. :)

 Muistelin, että ystäväni yksi lempiväreistä on pinkki. Päätin neuloa hänelle nämä tossut, jotka jo aiemmin olen neulonut itselleni ja todennut ne hyviksi. Jotta tossuista ei olisi tullut kokonaan pinkit, niin valitsin toiseksi väriksi tumman liilan. Alussa mietin, että minkähän kokoinen jalka ystävälläni on? Kunnes muistin, että olen joskus lainannut häneltä kenkiä ja päättelin, että meillä on varmaan saman kokoiset jalat. :)

Tilasin aiemmin netistä näitä Hand Made merkkejä sillä ajatuksella, että voin ommella niitä käsitöihin silloin kun annan esim. lahjaksi.

 Tossujen lisäksi laitoin mukaan suklaalevyn, jossa on runo:

"Ystävyys on
kallein aarre
se ei sammu
milloinkaan.
Toivon, että 
mekin saamme
pitää sen myös
ainiaan." 

 Mukaan tietysti kirje, jossa vielä kerron miten tärkeä ystävä hän on!

Pakkasin lahjat tämän hopeisen harsopaperin sisään.

Koristelin paketin kuvioteipillä. Ja lopuksi vielä osoite päälle ja postin matkaan!


6 kommenttia:

 1. Ihanat pinkit tossut!!!! Love, love..........

  VastaaPoista
 2. Ihana ajatus. (: Mulla on tänä vuonna ollu semmoinen uudenvuodenlupaus, että lähettelen ihmisille postikortteja enemmän. Niistä ei voi koskaan muuta kuin ilahtua. Voin kuvitella, että noiden tossujen saaja on myös ollut äärimmäisen iloinen ylläristä... Tämmöistä pitäisi tehdä enemmänkin. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Tätä lahjaa tehdessäni ajattelin, että tämä ei jää viimeiseksi yllätyslahjaksi. Ja kyllä tämä lahja oli lämmittänyt kovasti ystävääni. :)

  VastaaPoista
 4. Hei! Ihanat tossut :) sinulle on muuten haaste blogissani :) http://pakkoneulootikonarkea.blogspot.fi/2015/07/liebster-award-haaste-osa-1.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos myös haasteesta....se on työn alla! ;)

   Poista