tiistai 4. elokuuta 2015

Pitkävartiset villasukat raidoilla ja kukkasilla

Kesä alkaa pikkuhiljaa kääntymään syksyn puolelle ja minua se ei haittaa! En ole edes kaivannut helteitä! Viimekesän hellejakso on vielä hyvässä muistissa ja se oli yhtä tuskaa minulle! Odotan jo kovasti raikkaita ja aurinkoisia syyspäiviä. Niin ja pimeitä sateisia syysiltoja kun voin laittaa olohuoneeseen monta kynttilää palamaan ja uppoutua sohvalle neulomaan.

Joku aika sitten kaupassa käydessäni ajattelin käydä lanka-osastolla katsomassa mitä uutta kivaa olisi tarjolla. Uusia värejä oli niin paljon, joten tuotti vaikeuksia päättää mitä värejä ottaisin. Päätin lopulta ottaa useamman kerän eri värejä tietämättä mitä niistä tekisin. 
Itse en pukeudu kovinkaan värikkäästi, mutta joskus on kuitenkin hauska neuloa värikkäillä langoilla.
Ensin ajattelin tehdä raitasukat. Halusin kuitenkin raitojen lisäksi jotain pientä kivaa. Pienen pohdinnan jälkeen keksin, että haluan raitojen lisäksi kukkasia. Etsin netistä erilaisia kukkamalleja. Tämän kukkamallin löydettyäni ihastuin tähän heti. Tein malliin kuitenkin pienen pieniä muutoksia ja lopputulos on nyt näissä sukissa.

Näitä sukkia oli siinä mielessä hauska neuloa, koska väri vaihtui usein ja värit ovat raikkaita ja pirteitä.

Aluperäisessä suunitelmassani ei ollut tuota mustaa raitaa, mutta onneksi laitoin sen kuitenkin, koska nyt raidat erottuvat paremmin ja värit tulevat raikkaammin esille.

Tässä on tämä kukkakuvio. Ensin meinasin reunustaa kukkaset mustalla langalla, mutta sitten ajattelin, että taitaa tulla liian suttuiset. Näin on ehkä paremmat.

Ja näinhän se menee!! Laiton sukkani myös Facebookin Voihan villasukka ryhmään ja siellä pohdittiin / ehdotettiin juuri sitä mitä ajattelin. Tein pienen pikaisen testauksen ja ei tuo musta reuna näytä yhtään suttuiselta!
Taidankin tehdä kaikkiin kukkasiin mustat reunat!!

10 kommenttia:

 1. Hauskat sukat. (: Itse jättäisin kyllä kukat sellaisiksi kuin ovat, ilman mustia reunoja... Mutta kyllähän ne mustareunaisinakin kivoja ovat, ei siinä mitään. (: Se on paras mikä tekijän omaa silmää miellyttää! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuolla ne sukat vielä odottaa ilman mustia reunoja! :) Saa nähdä laitanko vai en! ;) Molemmat vaihtoehdot miellyttävät itseäni.

   Poista
 2. Hei! Sinulla on ihana blogi, joten heitän sinulle haasteen ja tunnustuksen! :) http://muffin-dreams.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

  VastaaPoista
 3. Pirtsakat :D Laitoin sinulle Lieber Awards-haasteen, jonka löydät blogistani http://satumaisia-silmukoita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi sinulla! Myös minä olen laittanut sinulle tunnustuksen ja haasteen blogissani Sammakon sunnuntai.

  VastaaPoista