lauantai 17. lokakuuta 2015

Loman ensimmäinen päivä oli ihana aloittaa metsäretkellä!

Eilen minulla oli ensimmäinen lomapäivä ja miehelläni oli vapaapäivä. Aamulla pohdimme mitä tekisimme ja päätös oli aika nopeasti selvä. Päätimme lähteä päiväksi metsään. Sillä aikaa kun mies imuroi, niin minä kipaisin kauppaan ostamaan retkieväät. 
Meidän lähtömme oli taas jälleen kerran huvittava! Yleensä jos pitää pukeutua hienosti, niin aina on se fiilis kun ei ole mitään päälle laitettavaa. (Siis minulla.) Metsään kun lähdemme niin tuntuu, että meillä on niin paljon kaikkea metsävaatteita ja varusteita, että on toisinaan vaikea päättää mitä laitamme päälle. Siinä tuli muutaman kerran taas vaihdettua vaatteita. Pitäähän metsään pukeutua myös luontoa kunnioittaen ja tyylikkästi. ;)Retkikohteemme oli Kurjenrahkan kansallispuisto joka sijaitsee Varsinais-Suomessa. Paikka on meille entuudestaan tuttu. 

Retkeilyalueella näytti olevan todella paljon ihmisiä, joten me valitsimme sellaisen reitin jolla ei todennäköisesti olisi paljoa ihmisiä. Onnistuimme reittivalinassa niin hyvin, että tapasimme vain muutaman ihmisen. :)
Reitin varrella oli myös tämä hieman vinoon kasvanut mänty. :)


 Evääksi valmistin meille herkulliset sämpylät. Ne maistuivat kahvin kanssa niin hyvältä!

Päivä oli ihana! Oli niin rentouttavaa kulkea metsässä ja kuunnella vain luonnon omia ääniä. Välillä piti aivan pysähtyä paikoilleen ja kuunnella hiljaisuutta. Paluumatkalla ilta ehti jo hämärtyä ja silloin ihastelimme kirkasta tähtitaivasta.
Paluumatkalla autossa soi Sir elwoodin hiljaiset värit....

2 kommenttia:

 1. Kuulostipa ihanalta päivältä. Sir Elwoodin hiljaiset värit kuulostaa myös aina hyvältä! Itse odottelen huomista 18km patikointia (geokätköjen perässä), ei ihan noin komeita maisemia tiedossa mutta metsä on aina hyvä paikka. Miullaki alko nimittäin loma! (: Eväät lähtee totta kai mukaan ja kunnon ulkoiluvarustus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tykännyt Sir elwoodin väreistä nuoruudesta asti. :) Kun ilta alkoi olla jo pimeä ja tähdet loisti taivaallaa kirkkaina, niin jotenkin päässä alkoi soimaan: Katso tähtiä tänä yönä ja sä tiedät missä mä olen. Kuuntele kuuta ystävä... <3 Sitten oli kotimatkalla pakko kaivaa youtube esiin ja kuunnella vain..
   Mekin olemme muutamia geokätöjä etsineet ja löytäneet myös, mutta jotenkin se harrastus on jäänyt vähemmälle.
   Todellakin, metsä on hyvä paikka rauhoittua ja olla omissa ajatuksissa. Ehkä kohta lähdenkin tuohon lähimetsään nuuskimaan syksyä.
   Onnea geokätköilyyn ja mukavaa lomaa! Nautitaan!!

   Poista