tiistai 27. lokakuuta 2015

Pitsineulepusero

Tämäkin ihanuus löytyy Islantilaisia neuleita -kirjasta. Odotellessani uutta lankalähetystä päätin laittaa tämän neuleen alulle ja tarkoitukseni oli, että tämä olisi välityö jota neulon aina välillä.
Lankalähetys saapui, mutta minä en malttanut lopettaa tämän neulomista, vaan päätin tehdä tämän kuitenkin kerralla valmiiksi, koska olin niin innoissani ja halusin saada tämän nopeasti käyttööni.
Muutamia kertoja neuloessani säikähdin, että olen tehnyt jotain todella pahasti väärin. Luulin, että olin tehnyt jotain peruuttamatonta ja melkein päätin purkaa koko työn. Onneksi luin ohjetta uudelleen ja uudelleen, kunnes minun onnekseni kaikki oli hyvin ja sain turvallisin mielin jatkaa neulomista.
Toisen kerran sain myös tuskailla tämän neuleen kanssa kun tuntui taas, etten ymmärtänyt ohjetta. Onneksi tässä vaiheessa kävi kutsu naapuriin iltaa istumaan ja sain jättää neuleen sivuun. Seuraavana aamuna otin neuleen jälleen käsittelyyn ja ongelma oli poissa. Eli tässä tapauksessa oli hyvä ajatella muita asioita ja palata neuleeseen myöhemmin.


 Lankana neuleessa käytin samaa lankaa mitä ohjeessa oli.
 Einband on 100% islantilainen ohut villalanka.Vaikka neuleen tekovaiheessa oli muutamia ongelmia, niin olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Neuleen ilmettä pystyy muuttamaan helposti vaihtamalla nauhan väriä. Itse pidän tuosta mustasta.

Ohje tähän neuleeseen löytyy siis tästä kirjasta.
8 kommenttia:

 1. Tosi kaunis (: ei taida rumia kirjasta löytyäkään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tuosta kirjasta voisi neuloa vaikka kaikki! ;)

   Poista
 2. Ihana! Pakko neuloa itsellenikin tällainen.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Itse tykkään tuosta kovasti, mutta kissoja en uskalla pitää sylissä tuo päällä! ;) Kynnet kun jää tuohon kiinni, niin voi apua! :D

   Poista