keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Virkatut tiskirätit

Viikonloppuna kaivelin taas lankakätköjäni ja jäin pyörittelemään Bommix Bamboo, Blend Bamboo ja Fibranatura keriä. Jokaista väriä oli yksi kerä ja mietin, että mitähän näilläkin tekisin. Hyvin nopeasti keksin, että näistä voisin virkata tiskirättejä...tiskiliinoja...siivousrättejä...siivousliinoja...millä nimellä niitä nyt kutsutaan? Minä taidan yleensä käyttää tuota tiskirättiä.
Yleensä ei tule virkattua kovin paljoa, mutta nyt oli kiva virkata näitä pieniä töitä. Minulla on kirja nimeltä Virkkausmallien käsikirja, jossa on 200 virkkausmallia. Sieltä bongasin nämä. Siellä on paljon hauskoja malleja. Olisin halunnut virkata sellaisen mallin, jossa oli koholla sellaisia pallukoita, mutta ajattelin, että se ei välttämättä ole hyvä idea tiskiräteissä kuivumisen kannalta. Päätin siis virkata yksinkertaisia tasaisia pintoja.
Näiden tiskirättien myötä toivotan kaikille Ihanaa ja keväistä pääsiäistä!!
Itse vietän pääsiäisen talvisissa maisemissa pohjoisissa. En malta odottaa, että pääsen taas sinne metsän keskelle luonnon rauhaan. Ei sähköjä, ei juoksevaa vettä, ei ihmisiä, ei melua.... On vain punainen mökki, lunta, metsää, hiljaisuus, raitista ilmaa ja käsitöitä tietysti. Toivottavasti pihalle eksyy taas muutama porokin. ;)
Muutama kesä sitten porot tuli katsomaan kun tein keskellä pihaa ristipistoja. :)

2 kommenttia:

 1. Kauniita liinoja! Tuo kuvio on kyl tosi kivan näköinen =) Siivousliinoissa pääsee kyl mukavasti harjoitteleen erilaisia kuviomalleja =)

  Aivan ihanaa lomaa ja iloista pääsiäistä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä rättejä kyllä kehtaa pitää esillä. Yleensä piilotan nuo perusrätit näkyviltä...niin rumia ovat. :D

   Pääsiäinen ja loma on takana...takki tyhjä!! Tänään aamulla kotiuduttu ja olo on sen mukainen, että yö matkustettu ja nukuttu huonosti... Huomenna uusi päivä! ;)

   Poista