maanantai 27. helmikuuta 2017

Islantilainen villapaita

Viikonloppuna kävimme mieheni kanssa vierailulla vanhassa kotikaupungissamme lahdessa. Olimme suunnitelleet tämän reissun juuri täksi viikonlopuksi, koska halusimme päästä katsomaan kisakaupunkia ja samalla pääsimme luovuttamaan tämän villapaidan uudelle omistajalle.
Lahti näytti kisakaupunkina oikein mukavalta. Me kipusimme radiomäelle katsomaan ilotulitusta ja nautimme lämmitä minttukaakaota. ;) Ilotulituksen jälkeen menimme torille katsomaan palkintojen jakoa ja tapaamaan ystäviä. Siitä jatkoimme vielä muutamalle drinkille kaveriporukalla. 

 Automatkalla lähetin tämän kuvan tyttärelleni jossa kerroin, että menemme kisoihin esittämään islantilaisia turisteja. Tavitsee vain askarella liput. :D
Vastaukseksi sain kysymyksen: Yritättekö olla uskottavia vai noloja? :D

Islantilaiset nimemme olisivat siis: Einosdottir ja Aarosson! :D 
Islannissa ei juurikaan käytetä sukunimiä vaan sukunimen paikalla käyttetään isän nimeä. Dottir kertoo, onko kyseessä tytär ja son jos kyseessä poika. Tämän villapaidan sai mieheni ystävä, joka myöskin harrastaa luonnossa eräilyä. Kun olimme menossa hänen luokseen, niin suunnittelin matkalla puhetta jonka hänelle pitäisin. :D

"En tiedä, miten hyvin tiedät, että käsityöt on minulle hyvin rakas asia....Olen muutamia neuleita tehnyt ihmisille, joiden tiedämme tarvitsevan tällaista ja arvostavan tällaista lahjaa...Halusimme, että sinä olet yksi heistä..." 

Jotekin noin se meni ja lahjan saaja oli jälleen yllätetty!

Villapaidan värit on aikalailla samanlaiset kuin mieheni paidassa, mutta muutama väri on hieman erilainen. Tämän villapaidan kanssa on helppo maastoutua metsään.


2 kommenttia: