perjantai 24. helmikuuta 2017

Kynsikkäät ja parit lapaset

 Ihanaa kun pahin pimeys alkaa olla takana ja kevättä kohti ollaan kovasti menossa. En ole vuosikausiin odottanut kevättä ja kesää niin kovasti kuin nyt odotan! Kerrostalossa asuessa kesät olivat lähinnä ahdistavia kun kaipasin omaa pihaa ja oman pihan askareita. Kaipasin myös sitä, että olisin voinut mennä ulos omaan pihaan neulomaan. Kerrostalon pihassa ei oikein päässyt fiilikseen.
Nyt on aika paljon uusia kivoja asioita edessä kun kevät ja kesä koittaa. Minulla on siemenet ostettuna kasvimaata varten ja joitain kukkasien siemeniä. Jännityksellä odotan miten saamme kasvimaamme kukoistamaan ja tuottamaan meille kasviksia. :) Sillä asenteella mennään, että ensimmäiset vuodet ovat harjoitusta ja kokeilua. ;) Lisäksi piharakennuksissa on paljon kaikkea kivaa tuunattavaa. 

Minulla on jälleen valmiina uusi villapaita, mutta sen esittely saa odottaa vielä, koska se on yllätyslahja eräälle henkilölle. Sen jälkeen olen kasannut kaikki Lettlopin jämät yhteen ja neulonut muutamat lapaset. Niiden lisäksi olen aiemmin tehnyt yhdet kynsikkäät.

Kynsikkäät ja kahdet Lapaset.

Näistä kynsikkäistä tuli mielestäni aika kivat ja pirteät. Kädessä tuntuvat mukavan napakoilta.

Näihin lapasiin minulla ei ollut alussa suurempaa suunnitelmaa. Värittelin sitä mukaa ruutuja paperille kun työ eteni.  Alussa hieman epäilin lopputulosta, mutta nyt kun nämä ovat valmiit, niin tykään näistä kovasti.

Näihin minulla taas oli suunnitelma, mutta....tulipahan tehtyä! :D 


4 kommenttia:

 1. Hienoja kädenlämmittimiä! Ja ihanasti sopii nuo harmaapohjaiset lapaset yhteen tuon puseron kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin pidän tuosta yhdistelmästä. <3

   Poista
 2. Ah, mie niin tiiän ton fiiliksen. (: Haaveilen omasta pihasta ja ennen kaikkea sellaisesta verannasta, jonne saisin pelakuut ja marraskuunkaktukset talvisin... Ensi kesänä en saa kukkia edes parvekkeelle taloyhtiön julkisivurempan takia. Mut ihanaa, että sie pääset omalle pihalle touhuamaan. <3 Pihapuuhailu-postauksia odotan! ;) Kauniita lapasia olet saanut jämistä aikaan, ja kynsikkäät on kivan pirteät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jälleen! :)
   Toivottavasti sinäkin saat joskus oman pihan ja kuistin. :) Katsotaan nyt millaisia postauksia tulee. :D Hieman pähkäilen, että minne saan laitettua kasvit esikasvamaan kun on nuo kissat. Ne kun meinaa repiä kaiken irti. :D

   Poista