keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Villasukat kukkakuviolla

Näin marraskuussa minulla on taas ollut lomaa ja paljon omaa aikaa josta olen nauttinut täysin. Olen saanut harrastaa liikuntaa, ulkoilla, neuloa, leipoa ja olla vain silloin kun se on itelleni sopinut. Parhaita hetkiä päivästä on ne, kun saan aamulla herätä aikaisin, jolloin on vielä pimeää. Sytytän kynttilöitä, keitän kahvia ja puuroa. Saan nauttia aamupalani rauhassa ilman, että on kiire mihinkään. 

Viimelauantaina päätimme pitää mieheni kanssa ullakolla siivouspäivän. Olemme sitä jo aiemminkin tyhentäneet lähinnä tyhjistä pahvilaatikoista. Niitä nimittäin oli siellä todella paljon. Tällä kertaa tyhjensimme sitä niin, että katsoimme tavarat läpi yksitellen. Se jos mikä oli hauskaa, koska sieltä löytyi todella mielenkiintoisia aarteita. Nyt on kiva, kun ei tarvitse lähteä kirppareita kiertelemään, kun voi tutkia omia nurkkia ja tehdä löytöjä. :)
Siivottavaa jäi vielä monelle päivälle, mutta se on mukavaa puuhattavaa yhdessä ja samalla voimme suunnitella miten sen tulevaisuudessa remontoimme.

Minulla on edelleen kaksi villapaitaa kesken! Kesällä aloittamani oranssi värikäs villatakki on nappeja vaille valmis. Ostin siihen jo yhdet napit, mutta tulin siihen tulokseen, että en halua niitä laittaa vaan etsin uudet. Vielä en ole löytänyt mieleisiä, joten etsintä jatkuu kun saan aikaiseksi.
Sen jälkeen aloitin neulomaan isokokoista villapaitaa, joka on odottanut jo muutaman viikon sovitusta. Villapaita on sen verran isokokoinen, että minun piti itse laskea siihen silmukat. Joten jänitettävää riittää, että onko se sopiva. 
Sain uuden idean seuraavaan villapaitaan, jonka haluan neuloa miehelleni, mutta haluan ensin saada nuo kaksi valmiiksi ennen kuin aloita taas uuden.

Se oli syksy 2012 kun suunnittelemani villasukat julkaistiin Novitan syksy 2012 lehdessä. Nyt halusin neuloa tuolla samalla kirjoneuleella hieman erilaiset sukat. Neuloin nämä sukat kummipoikani puolisolle, koska hän pitää väreistä ja on muutenkin valoisa tyyppi. :)
Päätimme, että kirjoneuletta tulee vain varteen ja teräosa olisi yksivärinen. Sukkia kun on tarkoitus pitää kenkien kanssa niin, että varret näkyy. :)
Ja täytyy kyllä sanoa, että villasukista tuli todella kauniit ja saajan näköiset! <3


2 kommenttia:

  1. Sukista tuli tosi kauniit! (: Onpa jotenkin ihana punainen. Ullakon siivoilu kuulostaa myös kivalta!

    VastaaPoista