perjantai 30. maaliskuuta 2018

Villatakki

Vimeisestä kirjoituksesta onkin aikaa, vaikka käsitöitä on valmistunut tasaiseen tahtiin. Olenkin miettinyt, että jättäisin tätä vähemälle ja keskittyisin ainoastaan Instagramiin ja facebookkiin. Eli sieltä minut löytää myöskin nimellä @megetar. Instagramissa minulla on käsitöiden lisäksi mm. leivontaa ja luontoa, eli asioita jotka ovat minulle tärkeitä ja lähellä sydäntä. 

"Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa"


Sitten tähän villatakkiin jonka prosessi on kestänyt kuukausi kaupalla. Sain sen neulottua aika nopeasti valmiiksi, mutta viimeistely kesti kauan syystä tai toisesta. Välillä yritin etsiä nappeja ja löysinkin, mutta pariin kertaan ne eivät sitten loppupelissä miellyttäneet minua. Yhdet napit ehdin jo ommella kiinni, mutta irrotin ne pois ja ompelin uudet jotka olivat ne lopulliset napit. Tosin en ole vieläkään varma näistä. :D Välillä takki vain odotti minua kaapissa kun tein muita käsitöitä. Toiseksi jouduin etsimään mieleistä koristenauhaa, jolla sain peitettyä nappilistan epäsiistin reunan sisäpuolelta. 

Tämän villatakin halusin neuloa anopilleni ja värit kertovat aika pitkälti millainen luonne hänellä on! Kaikella rakkaudella anoppini mun! <3 <3 <3
Suunnittelin villatakin itse, joten toista tällaista ei vastaan tule. Lankana käytin tietysti islantilaista Lettlopia!
Villatakkia tuli neulottua viimekesänä nauttien läpöisistä kesäilloista.


 Välillä oli pidettävä taukoa, jotta hän sai otettua sylissäni pienet unet.


 Hän auttoi sitten vuorostaan aukileikkaamisessa.

 Tämän halusin tehdä ihan yksin.

Nämä napit ehdin jo kerran ommella kiinni, mutta irrotin ne pois, koska ne olivatkin ihan liian pienet reikiin nähden.
Tuo koristenauha oli todella täydellinen löytö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti